Osteopati og infertilitet

Årsakene til kvinnelig infertilitet kan være mange. Kvinnelig infertilitet kan deles inn i tre hovedgrupper: Hormonal infertilitet (40%), mekanisk infertilitet (40%) og uforklarlig infertilitet (20%).

Osteopatisk behandling for infertilitet bidrar til å forbedre funksjonen i muskelskjelett, sirkulatoriske, nerve og hormonelle systemer samt frigjøring av følelsesmessig stress.

Mekaniske dysfunksjoner kan være arrvev i magen for eksempel keisersnitt, blindtarm operasjoner, bilulykker, fall, klamydia og andre seksuelt overførbare sykdommer, hyppig urinveisinfeksjoner eller endometriose. Stress og muskelspenning kan også skape en mekanisk dysfunksjon, noe som kan forårsake fruktbarhetsproblem

Osteopati bidrar til å øke fruktbarheten ved å frigjøre spenninger i og rundt bekkenanatomien og ryggraden ved å bruke en rekke osteopatiske teknikker for å øke leddmobiliteten og forbedre sirkulasjonen til bekkenorganene.

Osteopati teknikker kan brukes på et område som har innflytelse over andre områder av kroppen og dermed oppnå ønsket resultat. Spesielt har osteopati vist seg å lykkes i behandlingen av stress som kan være en nøkkelfaktor i redusert fruktbarhet.

Vi tilbyr også råd om helse og livsstil med sikte på å oppnå et positivt resultat. Osteopater arbeider helhetlig for å hjelpe kroppen din til å finne en god strukturell balanse og at den skal fungere på sitt beste.